Scandal la sedinta Consiliului de Cartier din Mehala! Politicienii, casele si blocurile, facturile la gaz sau la apa – cele mai mari probleme ale timisorenilor din zona

TIMISOARA. Sedinta cu scantei la Scoala Avram Iancu de pe bdul Cetatii din Timisoara. Oamenii nu s-au sfiit sa tipe unii la altii si sa se improste reciproc cu noroi ca nu se implica in problemele timisorenilor din zona.

O timisoreanca, care nu a facut parte timp de doi ani din Consiliul Consultativ de Cartier din Mehala, s-a plans astazi ca presedintele consiliului nu s-a preocupat deloc de timisorenii care locuiesc la bloc, ci doar de cei ce locuiesc la casa. Si asta in conditiile in care chiar Ioan Bolog locuieste la casa.

„Eu sunt administrator la mai multe blocuri si am facut acum doi ani parte din Consiliul de Cartier. Comitetul nu este interesat deloc de blocuri, ci numai de case. De cativa ani, eu acum doi ani am facut parte din consiliu, nu s-a mai facut nimic pentru cei ce locuiesc la blocuri”, s-a plans Maria Galateanu. Acesta i-a raspuns ca el a rezolvat ca primaria sa planteze peste 500 de fire de trandafir in zona, desi timisorenii nu ii ingrijesc asa cum ar trebui. In plus, Ioan Bolog a spus ca a sunat-o de mai multe ori sa o invite la sedinte, dar aceasta nu a raspuns la telefon.

Mai mult, un alt timisorean i-a reprosat presedintelui Bolog ca el circula numai cu masina si ca nu vede cum arata trotuarele de pe unele strazi.

Si secretarul consiliului, Walter Popescu, s-a plans de faptul ca alesii locali ai PNTCD si PNL nu au luat parte la sedinta de cartier si a acuzat faptul ca multi dintre timisorenii care participa la sedinte sunt implicati in activitati politice.

Unii timisoreni din zona Mehala s-au mai plans si de halul in care arata trotuarele din cartier, dar si de faptul ca statiile de RATT arata ca in „Evul Mediu”, deoarece nu sunt prevazute cu paravane de protectie si nu sunt modernizate pentru cetateni, a mai spus un localnic.

Oamenii vor si piste de biciclete pe langa scoli, dar si treceri de pietoni, deoarece majoritatea copiilor trec strada peste liniile de tramvai de pe Cetatii si pot sa se intample accidente grave. De asemenea, parcarile sunt prea putine in zona.
Timisorenii din Mehala s-au mai plans si de faptul ca cei de la E.On si Aquatim fac citirile din 3 in 3 luni, respectiv din 2 in 2 luni si ca oamenii nu pot sa-si plateasca datoriile.

Panouri la intrarea in cartier!

Un tanar din zona Mehala are o idee aparte pentru cei din Primaria Timisoara. El le-a propus reprezentantilor primariei ca fie montate panouri la intrarea in cartier care sa spuna povestea acestuia, deoarece cartierul are o istorie importanta de oferit.
Din pacate insa, la sedinta nu au participat mai mult de 50 de oameni, desi in zona locuiesc mii de timisoreni. Consilierii locali prezenti la intalnire s-au plans si ei de faptul ca la toate sedintele consiliilor de cartier participa prea putini timisoreni si i-au invitat pe acestia la primarie sa-si spuna pasurile, ca sa bata la usile alesilor locali.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.