TIMIȘOARA. Un nou control al comisarilor de la Protecția Consumatorului, încă un restaurant închis temporar la Timișoara.
CITESTE SI: Anunt istoric! Club Sportiv Stiinta Poli Timisoara se va chema echipa fanion a orasului
Este vorba despre restaurantul Dorna din zona Girocului, în care cei de la OPC au descoperit o mulțime de probleme.
Pereți coscoviti, frigidere defecte, șnițele preparate în găleți de plastic mizerabile, mese ruginite, grătar plin de resturi.
Inspectorii au amendat pe loc unitatea cu 5000 de lei și au închis restaurantul până când angajații vor face curățenie luna și vor repara sau înlocui aparatele de răcire.
Pareri
Mâncam des acolo ,sunt din zona ,nu am avut probleme.
Poftă…
Trebuie sa se facă curățenie și fără ca tu să ai probleme, doar pt că tu mănânci din gunoi nu constituie un standard pt restul
Se numeste imunizare.
Dacă tăceai filozo f (ă) rămâneai!
Și noi mancam destul de des de acolo
..mereu mâncarea a fost proaspătă și pe placul nostru! Inclusiv copiilor le dau sa mănânce de acolo!
Sunt si eu din zona,mancarea era ok anul trecut. Anul acesta nu am mai mancat
Insa baiatul meu era micuț, acum vreo 15 ani a facut o grava toxiinfectie alimentara la Dorna. Insa credeam ca de arunci lucrurile s-au schimbat. Erau Ok in ultimii 4 ani. Anul acesta nu am mai fost sa cumpar mancare de la ei.
Insa pozele din bucatarie mizeria isi spune cuvântul. Pritectia consumatorului trebuie in fiecare an sa porneasca in forta, sunt multe nereguli la alinentatie in toata tara, sunt angajati numai nepriceputi si needucati. Cei cu chimis stau pe dinafara. Nu conteaza ca ai scoli de Management in Horeca , daca nu stii nimic despre chimie alimentara si siguranta alimentelor. Preferatii manageri in Romania fara educatie speciala, doar needucatii ajung sa conduca. Asta e marea prostie acum. Cu cat stii mai putin si ai mai mult tupeu, esti cel ales șef.
Cine este prea comod să își facă mâncare acasă trebuie să știe că își asumă niște riscuri consumând mâncarea preparată de alții.
Iartă-i pe săracii oameni.
Nu toți sunt atât de irelevanți și neocupați să aibă timp să gătească ore acasă.
Poate la ceva cantina de stat sa fie ceva riscuri, la privat angajatii si patronatele sunt niste deosebiti, plus ca „piata se regleaza singura”!!!🤡😁🤡😁🤡😁🤡
Asa putin castigi de nu-ti permiti sa mananci la restaurant? Sau esti zgarcit?🤡😁🤡Ah, stai ca stiu, te pregatesti de liberalizarea preturilor la energie🤡😁🤡
Ce sa faci, Bioxy, daca meseria ta de mancator cu polonicul tradator infect se plateste prost, poate iti gasesti ceva serios de munca? Presupunand ca ai sti sa faci si altceva🤡😁🤡