Tragedie dupa tragedie! 28 de morti in accidente pe soselele din Timisoara si din judet!  ‘Riposta’ politistilor rutieri

TIMISOARA. Desi in scadere, numarul accidentelor grave petrecute pe soselele din Timis indica inca producerea multor tragedii, soldate cu zeci de morti si raniti, numai in primele luni ale acestui an.

CITESTE SI: Cate RADARE FANTOMA avem in Timis si unde ne-am putea trezi cu pistolul? Dezvaluirea facuta de Petru Rumega, seful Politiei Rutiere, in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook, din Timisoara 

Soferi si pietoni deopotriva, neatenti ori uneori de-a dreptul inconstienti, au contribuit la statisticile sumbre ale Politiei Rutiere Timis.

Nu mai putin de 28 de morti au fost inregistrati in accidente de la inceputul anului si pana acum in tot judetul.

E dureros e ca avem o crestere insemnata la numarul de persoane decedate. Si asta din cauza faptului ca in acest an am avut 2 accidente cu cate 3 persoane decedate, altele cu cate doua decedate pe loc. Sunt 28 de persoane decedate de la inceptul anului, e o crestere a numarului cu 15 persoane, fata de aceeasi perioada din 2016„, a dezvaluit cms sef Petru Rumega, seful Politiei Rutiere Timis in emisiunea INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro, din studioul HDV.

In ciuda amenzilor date de politisti, soferii continua sa ignore regulile de circulatie. In 2016, agentii au aplicat nu mai putin de 60.000 de sanctiuni in Timis.

CITESTE SI: In premiera in Romania! Cum vor fi amendati soferii din Timisoara, dupa omologarea si certificarea radarelor si a detectiilor de trecere pe rosu? Explica seful Politiei Rutiere Petru Rumega in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook in Timisoara  

De cativa ani, principalele cauze generatoare sunt viteza, viteza neadaptata sau neregulamentara, excesiva, indisciplina pietonilor, vorbim de modul in care traverseaza drumul public sau se deplaseaza pe drumul public. Ar trebui sa mearga pe partea stanga, sa aiba eventual o sursa de lumina, elemente reflectorizatnte, de multe ori asta nu se intampla si de multe ori pietonii au fost implicati in accidente cu vinovatie. Apoi neacordarea prioritatii, pietonilor si vehiculelor, e o cauza concurenta, nu principala, si mai este indisciplina biciclistilor„, a explicat seful Politiei Rutiere Timis.

CITESTE SI: ‘Soseaua Mortii’ ce duce la Timisoara! TOPUL drumurilor pe care au avut loc cele mai multe accidente grave, in Timis!

CITESTE SI: Intersectiile mortii din Timisoara! Unde s-au produs cele mai grave accidente, dar cele mai multe?

Politistii de la Rutiera vor fi necrutatori cu soferii indisciplinati

Politistii stau in strada cu toate radarele pornite si continua sa organizeze actiuni de verificare si razii, in speranta ca ii vor descuraja pe soferii indisciplinati si in acest fel ii vor determina sa nu se mai abata de la regulile de circulatie, lucru ce se poate solda, iata, cu tragedii.

Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Decat sa stea la panda cu un radar mai bine ar patrula cu masinile pe sosele , asa poate s-ar mai potoli vitezomanii , fiecare dupa ce trece de un radar mareste viteza .

  2. Si cu biciclistii ??? Cum ii amendati? 80% nu au regulile elementare .

  3. Sunteti in timisoara? la semafor uitati-va la ceilalti soferi. Cati butoneaza telefonul?
    Poti sa-i numeri pe toate dege…
    Na stai ca s-a facut verde.

  4. … principalele cauze generatoare sunt viteza, viteza neadaptata sau neregulamentara, excesiva, indisciplina pietonilor, …
    Oare nu cumva permisele ar trebui acordate cu mai mult discernamant?
    Sunt oameni care traiesc printre noi si oricat ar „invata” regulamentul NU IL POT PATRUNDE (spiritul regulamentelor) fie din cauza lipsei de „discernamant” prcum si din alte cauze „mai profunde” legate de „spate asigurat”, prostie innascuta (vezi utilizarea telefoanelor mobile), lipsa de „ani de scoala” (analfabeti categoria a 2-a), educatie precara si ca o prima consecinta agresivitate, frustrare (vine din familie dar si scoala/societate) s.a..
    Nu stiu cum ar putea fi complet exclusi din joc dar ceva ar trebui facut inplus!