Tragedie pe sosea. Accident rutier cu o masina si doua TIR-uri. Un barbat a murit pe loc

Grav accident rutier in Arad, in zona localitatii Milova. Au fost implicate o masina si doua TIR-uri.

CITESTE SI: Operatiune cheie la Podul Dragalina din Timisoara. Au fost montate primele grinzi de mari dimensiuni. Foto si video 

Un barbat a murit intr-un accident rutier produs pe DN 7, iar o femeie a fost ranita, fiind preluata de elicopterul SMURD. Cei doi au ramas incarcerati, fiind scosi de echipajul de descarcerare, dintre fiare.

Barbatul a murit pe loc, in urma impactului.

In zona accidentului, trafcul este complet blocat, inregistrandu-se si scurgeri de combustibil pe carosabil.

Politistii spun ca accidentul s-a petrecut intr-o curba.

Astazi, in jurul orelor 15.20, un barbat de 61 ani, din jud. Arges, a condus un autoturism pe DN 7, in afara localitatii Milova, dinspre Arad spre Deva, iar la km 501+700 m, intr-o curba periculoasa la stanga, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa regulamentar de un barbat de 51 ani, din Barzava, dupa care a ricosat intr-o alta autoutilitara in cuplu cu semiremorca, care se deplasa regulamentar in acelasi sens de mers cu autoturismul, condusa de un barbat de 51 ani, din Arad. Accidentul de circulatie s-a soldat cu decesul barbatului de 61 ani si ranirea grava a unei femei de 62 ani, din jud. Arges, pasager in autoturism. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala”, a declarat Claudia Iuga, purtator de cuvant al IPJ Arad pentru specialarad.ro.

UPDATE: Circulatia rutiera a fost reluata doua aproximativ trei ore de la producerea accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si totusi nimeni nu isi pune problema cum sa fie oprit acest „macel natrional”?
    Poate cei in drept vor deveni mai „exigenti” la amenzi si carnete suspendate, la examene de conducere (cunostinte de baza), la starea marcajelor, semaforizarilor (in Timisoara, de exemplu), treceri de pietoni, parcari ilegale cu nemiluita (tot in Timisoara, de exemplu), agresarea masinii din fata (care merge regulamentar), folosirea telefonului mobil dar nefolosirea semnalizarii, protejarea circulatiei in zonele cu lucrari s.a.m.d..
    Daca cineva si-ar pune „creierul in actiune” (evident, daca are) problema are / ar putea avea o rezolvare,fara probleme, in cativa pasi (startegie), foarte eficienti (vezi experienta din EU).
    Oare cati din cei care ar trebui sa faca ceva, stiu ce ar avea facut?
    Si lista ar putea continua