Un crocodil, atractia Targului Banat Agralim de la Timisoara! Cat costa un asemenea animal de companie si cat de greu se ingrijeste?

TIMISOARA. Printre zecile de animale de rasa prezentate la expozitia Banat Agralim s-a strecurat si un … crocodil. Inca mic, exoticul animal a devenit o adevarata atractie a targului, multi fiind cei care se intereseaza cat costa si daca un asemenea exemplar poate deveni animal de companie.

CITESTE SI: Animale de ferma, utilaje agricole, produse mestesugaresti, dar si bucate gustoase la Timisoara, in cadrul expozitiei Banat Agralim 2014

Crocodilul, adapostit intr-un acvariu de sticla, este „perla coroanei” standului unei firme care se ocupa cu importul si comercializarea de pesti exotici, dar si cu amenajarea acvariilor. Masoara cel mult o jumatate de metru si este de culoare cenusie.

„Toata lumea se opreste sa se uite la el. Intreaba si de pret, dar cred ca mai mult asa, de curiozitate. Oricum, are mare succes”,  a spus razand pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantul firmei care a adus crocodilul la expozitie.

Animalul are 3 luni si costa 600 de euro. Pentru cei doritori sa-si ia un animal de companie mai putin obisnuit, se aduc si exemplare mai tinere, care costa de la 300 de euro in sus.

Cat despre ingrijirea lui, reprezentantii firmei ne asigura ca nu este deloc la fel de dificila cum pare la prima vedere. Are nevoie de un acvariu suficient de mare, iar de mancat, mananca destul de rar.

Alaturi de crocodil, la acelasi stand sunt expusi si tot felul de pesti exotici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bravo DNA, dar in cazul acuzatiilor de luare de mita de la MEDICINA VETERINARA, din cadrul UNIVERSITATII DE STIINTE AGRICOLE nu v-ati atis scopul, a-ti gresit tinta sau tintele, investigand in profesor complet nevinovat, cu o moralitate exemplara si care nici nu avea sesiune de examene in acea perioada.
    Noi studentii am reclamat in nenumarate randuri ca la disciplina de imunogie, si anume profesorul Emil Tarziu te determine sa dai mita ca sa treci.
    Am informet conducerea facultatii dar ni s-a spus ca nu sunt probe, si noi vorbim prostii.Am hotarat sa facem o sedinta in care am invitat si profesorii in c are printre altele am informat-o si despre acest lucru.
    Dl prorector Gheorghe Darabus, bun prieten Cu Dl prof Tarziu ne-a acuzat vehement in plen tot pe noi ca spunem prostii, si ca nu sunt probe. Atunci ne-am hotarat sa aducem si probe. Am facut o reclamatie la politie in acest sens.Dar nu am stiut ca dl Profesor Tarziu a fost informator al fostei securitati si are pile mari acolo (de la parintii nostrii am aflat ca acestia ies din sistem doar cand parcurg ultimul drum pe acest pamant, cel cu picioarele inainte).
    Acesta a fost informat de politie ca pe numele lui este o asemenea plangere, dar cineva trebuia urmarit totusi pentru a se da curs plangerii si au urmarit um profesor complet nevinovat.
    Pai cu o asemenea politie nu cred ca Romania merita sa fie membra a UE.
    Domnilor procurori, asteptam sa discutati si cu studentii din Medicina veterinara, veti afla lucruri interesante si utile pt d-voastra, sau doamne freest sper ca nu faceti ca si politia.
    Noi am veni la d-voastra sa va spunem mai multe dar, va rog sa ne credeti, ne e teama.
    De unde sa stim da Dl prof Tarziu are pile asa mari la politie, daca are si in procuratura ? Oricum si asa ne este teama sa nu afle numele studentilor care l-au reclamat la politie, ne va crea problem serioare pentru ca toata conducerea e prietena cu el si o sa dam un examen de licenta la MV cum se da la Oxford.
    Foarte bine cu ce ati facut la TPA si MANAGEMENT dar si la MEDICINA VETERINARA e la fel, pacat ca nu a fost prins si prof Tarziu, dar nu va lasati, mai aveti posibilitati sa o faceti ca doar sunteti priofesionisti.