Universitatile la ‘vanatoare’ de studenti din randurile unui liceu de elita din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Sala de festivitati a Colegiului National C. D. Loga din Timisoara s-a dovedit a fi neincapatoare pentru zecile de elevi care au participat la Targul ofertelor universitare, ce a avut loc vineri.

Toti elevii care inca nu s-au hotarat unde vor isi continue studiile au avut ocazia de a sta de vorba cu reprezentantii celor patru universitati de stat din Timisoara pentru a afla cu exactitate care sunt ofertele fiecarei facultati in parte.

Evenimentul este organizat in sala de festivitati a colegiului nostru, pentru elevii nostri! Ne-au onorat cu prezenta reprezentantii celor patru universitati din Timisoara, carora le multumim!
Pentru a ne atinge scopul, acela de a educa, a creste, a instrui membri valorosi ai societatii, orientarea in cariera este esentiala„, au transmis reprezentantii Colegiului C. D. Loga.

Targul ofertelor universitare a fost organizat, pentru prima data, in urma cu 10 ani, insa, pe perioada pandemiei, a fost sistat. Astfel, acum, evenimentul a ajuns la cea de-a 7-a editie si s-a bucurat de un real succes.

Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acțiunea e nemaipomenită, dar ar trebui să fie condusă de academicienii și senatorii post-decembristi. Că, la alternativa „fără școală”, ilustrată briliant de Becali, trebuie să afle și cum se poate ajunge la un standard înalt fără prea multă muncă.
    Deci, concurență pe piața propagandei! Alternativa la miliardarul „autodidact” Becali, senatorul licean Țigan și primarul voluntar, dirijor de cor gospel ajuns primar Fritz, sunt academicianul agronom-economist Otiman, academicianul inginer constructor Dan Dubina, universitarul specialist în tumbe, deputat Alfred Simonis, rectorul senator sau senatorul rector Marilen Pirtea….etc. Iar concurența concurenței este varianta „eroică”, Ioan Savu@co. La care nu contează pregătirea profesională ci periodicitatea istorică a evenimentului revoluționar.

  2. Prima poză e cea mai tere! Marilenică & Co!. Câți ani îl vom avea rector conform noii legi a învățământului?

  3. In calitate de absolvent al Facultatii de Agricultura, și in prezent inginer agronom, vreau sa va anunt pe cei care va gândiți sa urmati facultatea de Agricultura, ca Ministerul Agriculturii considera ca 5 ani de facultate nu ma califica pentru a putea utiliza pesticide in ferma proprie. Și sunt nevoit sa fac un curs de 18 ore pentru a avea dreptul de a utiliza pesticide și de a încasa in continuare subvenția. Cursul urmează a fi făcut împreuna cu alte persoane care nu au nici o pregătire profesională in domeniu (se discuta chiar sa nu mai existe cerința minima de a avea bacalaureatul luat). Așa încurajam noi tineretul sa mai urmeze cursurile unei Universități! Daca 18 ore sunt de ajuns de ce sa ne mai chinuim 4 ani de facultate?

  4. vreti sa discutam despre medicina umana? e prapad. unele cadre profesori …