TIMISOARA. Caldura reporneste motoarele pe santierul de la Michelangelo. Dupa mai multe amanari, justificate, spunea el, de temperaturile scazute din timpul noptii, primarul Nicolae Robu anunta astazi ca in cateva zile ar putea da drumul la lucrarile de finalizare a pasajului subteran care trece pe sub intersectia de la Michelangelo, din Timisoara.
„La Michelangelo probabil ca luni voi da ordin de reincepere a lucrarilor. Luni voi consulta prognoza meteo. Asa cum se prezinta ea astazi, saptamana viitoare vor fi temperaturi de peste 6 grade Celsius si ziua, si noaptea. In aceasta saptamana am avut si 2 grade Celsius si ne apropiam de 0„, a explicat vineri primarul Nicolae Robu.
Potrivit edilului, la pasaj nu mai sunt multe finisaje de facut, astfel ca din momentul reinceperii lucrarilor, in doar doua saptamani acestea ar trebui sa fie terminate. Asadar, este de asteptat ca in prima parte a lunii mai soferii sa poata urma noul traseu ce face legatura, prin subteran, intre bulevardul Vasile Parvan si bulevardul Corneliu Coposu.
Pareri
NU incepeti!!!!!! de Miercuri se strica vremea si iarasi sunt maxime de 13-15 grage C!!!
Mai amanati macar pana in vara lu’2016!
Peste o saptamana vom afla ca s-au oprit lucrarile pentru ca este prea cald si fac muncitorii insolatie in pasaj. Apoi vine iarasi frigul si tot asa. Cu 3 zile inainte de alegerile din 2016 va fi, in sfarsit, gata si megacolosalul pasaj de 200 m, o megarealizare finalizata in aproape 4 ani.
Apropo, Eurotunelul are 50 km si a fost gata in 6 ani.
Cele mai penale scuze, cea cu temperatura. Niciodata nu e temperatura potrivita, anotimpul potrivit, timpul potrivt etc. Ba avem o primvara friguroasa, o vara exagerat de calda, o toamna prea ploioasa, o iarna prea napraznica.
Cum dracu alte tari pot sa construiasca?
Conducerea e o penalitate si o gluma proasta.
Ce sa mai zici, ieri am avut o polemica pe subiectul ăsta iar primarul nostru mă avertizat că nu cunosc gramatica limbii române, probabil în țările scandinave nu se mai construiește nimic
penibil , lucrez de 3 ani in norvegia si n-am auzit niciodata asa ceva , aici se lucreaza si pe ger , furtuni sau canicule … probabil nu se toarna betoane iarna ,in romania ,de frica inghetului , dar sant cai de a rezolva aceasta problema , in beton baga astia niste chimicale plus ca se poate acoperi apoi cu un fel de folie termoizolanta la care se poate conecta si o suflanta de aer cald , inca o data , penibil