Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anuntat ca vor fi organizate cabinete pentru vaccinare in universitati si campusuri, dar vor exista si echipe mobile in scoli pentru vaccinarea elevilor, a personalului din invatamant, dar si a rudelor copiilor, mentionand ca aceasta campanie ar putea dura doua luni.
In formularul de consimtamant, autoritatile vor sa introduca o noua varianta de raspuns si anume “Nu sunt inca decis”, a mai precizat Valeriu Gheorghita la Digi24.
“Vrem sa introducem in acest formular, pe langa raspunsurile ”da, doresc sa vaccinez copilul, nu, nu doresc” si un alt raspuns, a”nu sunt inca decis”. Nu trebuie lasata perceptia ca cineva obliga parinti sa isi vaccineze copiii, in niciun caz, este strict o evaluare a intentiei de vaccinare in randul parintilor pentru proprii copii”, a afirmat Valeriu Gheorghita.
El a precizat ca in sistemul de invatamant universitar vor fi organizate cabinete de vaccinare.
“Vrem sa organizam in sistemul de invatamant universitar, in campusurile studentesti, centre, cabinete de vaccinare, in cabinetele medicale si atunci studentii care sunt cazati in caminele studentesti pot sa se prezinte direct la cabinetul de vaccinare sa se vaccineze. Iar pentru invatamantul preuniversitar, in scolile in care nu sunt cabinete medicale care sa asigure un minim circuit epidemiologic functional, atunci vom asigura vaccinarea cu echipe mobile. Periodic, saptamanal, chiar mai des sau mai rar, in functie de numarul de solicitari, o echipa mobila sau mai multe va merge in scoala si va vaccina intr-un anumit interval orar, intr-una dintre zilele saptamanii, va asigura vaccinarea atat a angajatilor din unitatea de invatamant respectiva, a copiilor, a parintilor sau a bunicilor care insotesc minorii respectivi”, a transmis coordonatorul campaniei de vaccinare.
El a precizat ca aceasta campanie de vaccinare in scoli va dura doua luni.
“Ar trebui sa inceapa din 13 septembrie, in prima saptamana vom colecta datele legate de intentia de vaccinare si progresiv va demara in unitatile de invatamant. As vrea sa mentionez ca acest demers de vaccinare nu se va intinde pe toata durata anului scolar, el va avea o durata limitata. Ne propunem o luna jumatate, doua luni, de la jumatatea lunii septembrie pana la jumatatea lunii noiembrie sau sfarsit de octombrie sa avem acest sprijin foarte important pentru toate unitatile de invatamant atat din rural, cat si din urban”, a explicat Valeriu Gheorghita.
El a explicat si ce se intampla in cazul copiilor care au parintii plecati in strainatate.
“Procedura de vaccinare ramane aceeasi, anume minorul trebuie sa fie insotit de unul dintre parinti sau de reprezentatul legal, aici stim ca sunt destul de multi copii ai caror parinti sunt plecati in afara tarii, in acest caz se procedeaza ca si in situatia actuala, parintii pot sa descarce acel consimtamant informat de pe platforma, il completeaza, il trimit apartinatorilor si anume bunicii sau cei care au copilul in grija si se prezinta cu el la vaccinare”, a precizat Valeriu Gheorghita.
Pareri
In australia, au sechestrat zeci de mii de copii, i-au dus oe stadion si i-au vaccinat fortat fara stirea si aprobarea parintilor. Asa actioneaza marxistii si satanistii.
Iar asta e doar inceputul.
Atat timp cat oamenii vor fi ca oile, vor fi tratati ca oile.