Vrei sa mergi la cules de capsune in Spania? Cat se castiga si ce conditii sunt la angajare?

Un numar 800 de locuri de munca la cules de capsune in Spania, cu un castig de 39,48 de euro pe zi, sunt disponibile prin intermediul mai multor agentii judetene de somaj din tara, iar cei interesati trebuie sa figureze in baza de date ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

O firma din Spania care activeaza in domeniul agriculturii vrea sa angajeze 800 de romani la cules de capsune in zona Huelva, incepand cu luna februarie 2015, in acest sens urmand sa fie organizate selectii in mai multe judete din tara.

Locurile de munca sunt disponibile prin intermediul mai multor agentii judetene pentru ocuparea fortei de munca din tara, inclusiv cea din Vaslui, judetul cu cea mai mare rata a somajului.

„Una din conditiile impuse celor interesati este inregistrarea in baza de date a AJOFM ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Actele necesare pentru a fi luati in evidenta sunt o copie dupa actul de identitate cu o valabilitate de minim sase luni, adeverinta medicala eliberata de medicul de familie din care sa reiasa ca este apt de munca, cazier judiciar si curriculum vitae. Termenul limita de inregistrare a dosarelor este 15 ianuarie 2015”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu.

Persoanele care vor fi selectate pentru a munci la cules de capsune in Spania vor castiga 39,48 de euro brut pe zi, achitati o data la doua saptamani prin transfer bancar. Cazarea este oferita de catre angajator in schimbul achitarii sumei de un euro pe zi.

Transportul catre locul de munca este platit de angajator.

Perioada de proba este de 15 zile, timp in care atat angajatul cat si angajatorul pot rezilia contractul. Daca in perioada de proba decizia de reziliere a contractului apartine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de intoarcere.

Timpul de lucru este de sase ore si jumatate pe zi, 39 de ore pe saptamana, impartite in sase zile, a saptea zi fiind libera.

Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii, iar in decursul celor sase ore si jumatate de lucru pe zi este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.

Advertisement Advertisement
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu va este rusine sa publicati un asemenea articol?Jigodiilor!!!

  2. nu mai publicati astfel de mizeri infecte…nu va faceti partasi la astfel de porcarii…am alte pretentii de la voi.